Teamgevoel versterken, samenwerking bevorderen en talenten optimaal inzetten, een goed voornemen voor 2023!

Wat zijn de goede voornemens voor jouw team? Het komende jaar wordt voor veel teams uitdagend. Zowel privé als zakelijk ervaren veel collega’s druk. Denk hierbij aan werkdruk door vacatures, hoog verloop, of sterke groei, financiële zorgen om de hoge inflatie of de dreigende recessie. Maar ook het hybride werken, invulling geven aan persoonlijke ontwikkeling en het hervinden van de werk-privé balans is voor veel mensen in 2023 een uitdaging.

De druk die door veel mensen wordt ervaren kan leiden tot onderlinge conflicten, aannames, veronderstellingen, een lagere productiviteit of minder werkplezier. Andersom, mensen die werken in teams die hecht met elkaar samenwerken, waar naar elkaar wordt omgezien en waar je je zelf kan zijn, kunnen beter omgaan met deze druk.

Door mensen inzicht te geven in hun eigen gedragsvoorkeuren, motivatoren en communicatiestijl, begrijpen ze beter waarom ze doen wat ze doen. Bespreek je deze inzichten open binnen je team dan zal dit het teamgevoel versterken, de samenwerking bevorderen en verhoogd dit het werkplezier!

Is jouw team klaar voor de uitdagingen in 2023?

#Teamontwikkeling #Organisatieontwikkeling #DISC #PPA #PalstraOrganisatieontwikkeling