Lancering eigen bedrijf!

Eindelijk is het zover, vandaag lanceer ik mijn eigen bedrijf: Palstra Organisatieontwikkeling! Na 20 jaar met heel veel energie in het HR-vak gewerkt te hebben, bij drie fantastische bedrijven, is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een eigen bedrijf met een missie!

Gegrepen door het ondernemersvirus en de overtuiging dat werknemers het onderscheidende vermogen vormen voor succes, is het idee ontstaan een organisatie op te richten die organisatieverandering versnelt door de ontwikkelbehoefte van bestaande werknemers centraal te stellen.

“Organisatiegroei versnellen door werknemersontwikkeling centraal te stellen” dat is onze missie!

Ik richt me op energieke Directies en Managementteams van Nederlandse organisaties die het verschil willen maken, vooruit willen en keuzes durven maken. Samen met hen vertaal ik deze overtuiging naar een organisatiestructuur, -cultuur en inzet van personeelsinstrumenten die hen ondersteunt in het motiveren, binden en boeien van de mensen die voor hen werken.

Ben jij, of ken jij zo’n energieke leider die gelooft dat werknemers het onderscheidende vermogen voor succes vormen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Palstra Organisatieontwikkeling begeleid overnames, fusies en reorganisaties, ontwikkelt en implementeert HR-instrumenten en vul tijdelijk HR Management- of HR Directieposities in. We ondersteunen zowel kleine organisaties met geen- of weinig HR-kennis alsook grotere organisaties met Senior HR-afdelingen.

Delen wordt gewaardeerd!

#Organisatieverandering#StrategischPersoneelsmanagement#PalstraOrganisatieontwikkeling